De oorsprong Cultuur

Rondreis Marokko 8 dagen

 

Ervaren wereldreizigers raden u aan om de ervaring van een Marokko reis nooit te missen.

Het maakt niet uit uit welk deel van de wereld je komt, we hebben allemaal gemeen dat we Marokko heuvel moeten bezoeken voor de majestueuze grandeur ervaring die het biedt.

Er wordt eigenlijk gezegd dat de oorsprong van de Marokkaanse keuken onbekend is. Het wordt echter wel een Maleise keuken genoemd. Er wordt ook gesuggereerd dat de voorouders van de Maleise keuken yam hadden gegeten, een voedsel dat qua smaak hiermee vergelijkbaar is.

Op de middelbare school zullen geschiedenisleraren hun leerlingen ervan overtuigen dat Marokko aanzienlijk ouder is dan zij. Het is zelfs zo dat toeristen die zich vaak niet bewust zijn van de culturele bijdragen van de inwoners van onze mooie stad, de Maleise keuken uit de eerste hand kunnen ervaren, voornamelijk door restaurants in Marokko Hills te bezoeken. De Maleise keuken wordt vaak in record aantallen genuttigd in restaurants die op strategische punten rond Marokko liggen. Opgegraven in de tweede helft van de 19e eeuw, had de Maleise keuken een paar veranderingen ondergaan. Culinaire historici bevelen nu de gerechten aan die in Marokko tijdens het koloniale tijdperk in de restaurants werden gegeten. Een van de belangrijke veranderingen was de overstap van kip naar vis en de toevoeging van kokosmelk aan de jus.

ali ass Lahore kebab

De lokale restaurants van Marokko serveren de beroemde Lahore kebab. De beroemde ezel Lahore wordt gemaakt van een Assam beginner, terwijl de briyani wordt gemaakt van een clusters van veelgevraagde kikkererwten. De ass Lahore en de briyani zijn twee van de beroemde gerechten die deel uitmaken van de beroemde keuken van Patiala Lahore. De ezel is een relatief populair gerecht, dat gevuld is met een in kerrie gekruide gele spliterwten, en de briyani is op kikkererwtenmeel gebaseerd ‘geluksgerecht’ in een vorm. Een ander Briyani-gerecht is de Inlay-thee. De rijke groene bladeren worden langzaam in water gestoomd, wat later resulteert in een dun geelachtig water (gha dhispur) en wordt geserveerd met dunne plakjes knapperige, geroosterde pinda’s.

Marokko Honey

Biologische landbouwmethoden zijn duidelijk aanwezig in de inheemse landbouw van Marokko. De bijenkorfvormige hutten, waar de groenten en het fruit worden verbouwd, zijn vanuit bijna elke richting zichtbaar langs de hoofdstraten. Sommige van de fruitverkopers die op de markten van Marokko werken, maken deel uit van een stam die een speciale band onderhoudt met haar prinses. Met een gewicht van niet meer dan 10 kg en mango’s, pupla,erman, shahiab, camote, bonen en zoete aardappelen die elk niet meer dan 5 kg wegen, vormen deze verkopers een belangrijk onderdeel van de Marokkaanse cultuur. Zij maken voornamelijk bier en wijn, zowel sterk als zoet, en gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat de grotere hoeveelheden druiven worden gebruikt voor de best mogelijke smaak. De inheemse prinses, of kadal, wier kennis en ambachten van generatie op generatie werden doorgegeven, wordt beschouwd als het rolmodel van de hedendaagse kadal.

Taal, kunst en ambachten maken alle deel uit van het uitgebreide levensonderhoud van de stam. Bhola, Kalash, Pap en vele andere Indische ambachten vinden hun oorsprong in de Marokkaanse cultuur. De meerderheid spreekt Paprixle, de inheemse taal van de Marokkaanse regio. Het is niet nodig om Paprixle te leren, want als u het eenmaal kent, kan de plaatselijke bevolking u veel hulp bieden bij het dagelijks gebruik ervan.

Mode is ook een belangrijk element van de Marokkaanse cultuur. Versierd met juwelen, kralenlijven, levendige kleding en een dikke acrylruit die veel toeristen aantrekt, dragen de Marokkaanse vrouwen traditionele kledij. Hun kleding voldoet echter niet aan de traditionele verwachtingen. Marokko-vrouwen modelleren hun lichaam naar wat zij zien als het beste uiterlijk. Het beschilderen van het lichaam is populairder geworden bij de Marokkavrouwen, met levendige kleuren over het hele lichaam, terwijl de verlossende pasteltinten in lavendel, roze, koraal en geel de rode zones van het lichaam aanvullen. Marokko verwerkt ook graag zilverkleurig metaalwerk, kralenlederen accessoires en etnisch handwerk in hun garderobe.

Tassen zijn essentieel in Marokko. Slaapzakken, zitkussens en rugzakken zijn allemaal erg in trek. Reizigers moeten ervoor zorgen dat hun Marokko tassen functioneel en duurzaam zijn. Als u Marokko bezoekt tijdens warm weer, moet u er ook voor zorgen dat de schaduw van uw tas koel is. Het traditionele gewaad dat de vrouwen dragen is meestal bruin of zwart als teken van rouw. U zult Marok-vissers zien die wat lijkt op een bootje van een kleindochter over zee in hun hand dragen. Ze dragen een knuppel met een touw eraan om visstokken uit de top van de boot te trekken. De mannen, die hun danskostuums voorstellen.

Lees meer

Zuid afrika safariĀ 

Botswana SafariĀ 

Leave a Reply

Your email address will not be published.